I Vestbysvingen nærmere bestemt Skinnstudumpa 4 b, finner du Kiwi Dal. Inne i butikken finner du som regel butikksjef Sverre Nydal i full sving sammen med sine trofaste og hyggelige stab. 

Kiwi Dal ligger flott til og er derfor godt besøkt ikke bare av Dal`s befolkning, men også av den øvrige befolkningen i Eidsvoll, som svinger av E6 mot Råholt med en kjapp tur innom Kiwi på Dal for middagshandelen.

Med nærmere 100 parkeringsplasser vil kundene alltid oppleve at det er ledig parkering.

I tillegg har varesortimentet blitt betydelig større i alle varegrupper, men spesielt innen frukt og grønt og kjøle- og ferskvarer. Utenfor butikklokalene er det satt av arealer som lokale lag og foreninger kan bruke som møteplass når tiden igjen er inne for dette.

Å ha 1400 kvadratmeter å boltre seg på gjør at det selv med mye folk i butikken ikke føles trangt, med noen fantastiske Kiwi ansatte som alltid har et "hei" og et smil om munnen, går handlingen som en lek.

Vi i Dal IL er utrolig fornøyd med Sverre og det han gir tilbake til både klubb og lokalbefolkningen. I tillegg til oss og mange andre bidrar han alltid når feks. Dal Barneskole ber om støtte ved forskjellige arrangement, avsluttninger, 17. mai etc. Sjargongen er "vi spør Sverre om hjelp" og han hjelper.

Kiwi Dal og butikksjef Sverre er en samarbeidspartner vi i Dal IL kan stole på at leverer.

Vi ser frem imot mange nye gode år sammen!