Nytt år og nye muligheter

På tross av mye smitte på nyåret, håper vi de fleste har fått en grei start på 2022 Bordtennisen har allerede holdt på en stund, og fra uken ser det ut som vi også får de minste på fotballen i gang inne i gymsalen på Dal skole. Når det gjelder BMX må vi nok vente til snøen går før den er i gang igjen. Vi er jo en av få klubber som ikke har varme under kunstgresset, vi måker, freser og salter gjennom vinteren for å kunne tilby barn og unge et sted å boltre seg. Etter innkjøp av ny traktor har dette forenklet jobben betraktelig, at vi ikke er avhengige av andre for å kunne holde anlegget åpent er en befrielse i seg selv. Det er ikke uvanlig å treffe på aktive fra andre klubber som kommer til Dal Idrettspark for å kjøre egentrening i desember og deler av januar når de fleste andre baner er stengt. Vi er utrolig stolte av anlegget vårt og hva vi har fått til i Dal Idrettspark

Rekordmange lag

Dal IL går inn i 2022 med rekordmange lag i avd. fotball. Vi stiller med hele 20 lag fra 8 år til 14 år og da har vi ikke tatt med 6 og 7 åringene som spiller egne cuper vår og høst. I tillegg til dette tilbyr vi også lek med ball fra de er 4 år, 2018 kullet er på vei inn døren til Dal IL denne våren og vi gleder oss til å ta dem imot. Dal IL nærmer seg 360 aktive barn og unge i klubben. Vi er en av klubbene som har økt antall aktive under cov-19 og det må vi jo si med en vri er positivt.

Klubb og aktivitetshus

Dette er en prosess som har tatt litt lengre tid en vi hadde håpet på. Vi skal ikke legge skylden på noen men det viktigste nå er at vi har fått IG (igangsettings godkjenning) fra Eidsvoll kommune, noe som gjør at vi nå kan sette i gang med neste steg i prosessen med Aktivitetshuset. Når det gjelder Klubbhuset, som da er resterende del av bygget (ikke salen), har vi her fått gjort mye. Loftet er nå helt ferdig. Her har vi i tillegg til kontorer et lite og et stort møterom, det store brukes da både til kurs, avslutninger og øvrige sosiale settinger. Videre har vi nå fått støpt nytt gulv i 1 etg. Her vil det bli storkiosk, grovgarderobe, wc, lager og e-sport rom, noe vi vet mange ser frem til. Målet nå er å få både hall og det øvrige på plass denne våren. Samtidig må vi takke dugnadsgjengen som virkelig har bidratt stort til at vi har kommet så langt som vi har, tusen takk!

Jentesatsing

Vi vil i år fortsette jobben med å få med flere jenter til klubben. Første trening for jenter fra 1. klasse til og med 7. klasse fra Dal og Mogreina barneskole, samt Steinerskolen på Finstad: Mandag 21.februar kl. 17:00 – 18:00 i Dal Idrettspark. Husk leggskinn, vannflaske og masse godt humør. Vi håper da at vi får med så mange fra hvert årskull at vi kan lage egne lag. Er ikke til å stikke under en stol at vi da også må ha med noen ivrige foreldre etter hvert, på samme måte som i de øvrige lagene våre. Men vi skal få dette i gang med eksisterende trenere i første omgang. Som klubb kjører vi c-trener kurs for alle foreldre som vil ta en rolle som trener eller lagleder. Dette er klubbnære kurs, som betyr at de vil bli holdt av egne kursveiledere i Dal Idrettspark og koster ingenting.

Vi trenger hjelp fra deg

Mor, Far, tanter, onkler, morfar og farmor osv. Har du/dere lyst å bidra til fellesskapet som bla. kioskansvarlig (i ny storkiosk), kampvert, dugnadshjelp eller andre oppgaver vi måtte ha i vår fantastisk hyggelig og inkluderende klubb.

Kontakt oss på tlf. 91 19 36 36 eller mail leder@dalil.no

Her treffer du mange hyggelige og engasjerte mennesker som bryr seg, ikke bare om barna, men også de voksne.

Som klubb bryr vi oss om lokalmiljøet både på Dal, Mogreina og Finstad.

Dommere

Først vil vi gratulere vår ferskeste kretsdommer Emil Harryson. Han ble tatt opp som rekruttdommer i 2021 og prestasjonen var så god, at han har tatt steget og er nå blitt kretsdommer. Vi er veldig stolte av deg og ønsker deg masse lykke til med din dommergjerning i sesongen som kommer. I år har vi også fått en ny men etablert kretsdommer som skal representere Dal IL. Vi ønsker velkommen Per Arne Solvoll i klubben. Takket være en ny dommeransvarlig i klubben Mats Lindhardt, kan vi som klubb virkelig satse på dommere fremover. Vi har en rekruttering som er helt outstanding. I år vil vi ikke ha mindre en 44 klubb, 4 rekrutt og 5 kretsdommere. Dette gjør oss til en av de største klubbene på dommersiden i Akershus. Det som er ekstra gøy er at av disse har vi 14 jenter som vil satse som dommer, vi håper selvfølgelig at noen av disse kan ta steget videre til rekrutt allerede neste år.

Kretsdommer, Emil Harryson

 

Kretsdommer, Per Arne Solvoll

 

Årsmøte

I år avholdes årsmøte onsdag 30. mars kl. 19.00 på Loftet i klubbhuset.