Vi trives helt sør i Grunnlovsbygda!

I år feirer vi 20 års jubileum som byggevarehuset Montér Eidsvoll.

Besøksadresse har vært den samme gjennom disse årene, Skinnstudumpa 5, 2072 Dal.

Montér er idag en ledende faghandel innen sin bransje, og sammen med våre øvrige Montér byggevarehus i Norge er vi alle en del av Optimera AS konsernet. 

Siden oppstarten har det vært en rivende utvikling både hos oss, men ikke minst i boligmarkedet rundt oss. Det ene byggeprosjektet har avløst det andre, noe vi som forhandler selvfølgelig er veldig fornøyd med.

Idag kan vi tilby våre private og bedriftskunder et stort spekter innen terrasse og hage, hus og bygg, kjøkken og bad, maling, verktøy og jernvare, garasje og øvrige tjenester som feks gratis lån av henger for å kjøre hjem det du har handlet.

Vi i Montér Eidsvoll har fått med oss den enorme jobben Dal IL legger ned for barn og unge i nærmiljøet, dette er noe vi som lokal bedrift vil være med å støtte opp om.

Montér Eidsvoll vil være en del av sponsorpoolen sammen med de øvrige partnerne i nettverket, og ser frem imot et godt samarbeid med både Dal IL, partnere samt klubbens medlemmer.

Som medlem i Dal IL vil Montér Eidsvoll bidra med litt ekstra til oppussingsprosjektene, du får da en kontantrabatt når du betaler i kassa. Men, for å få denne rabatten må du kunne dokumentere ditt medlemskap i Dal IL, dette gjør du ved å hente opp Spond på din mobil og vise frem "Betalinger 2021" til personen i kassa.

Om du vil benytte deg av våre klubbtilbud, må du ha betalt medlemskap til Dal IL for 2021. 

Klikk her for å gå til vår nye sponsor hjemmeside.